Aannemingsbedrijf Jos Scholman

Deelname Jos Scholman aan de Vakbeurs Sportaccommodaties

Op donderdag 5 maart 2020 vindt de Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten plaats. Aannemingsbedrijf Jos Scholman kan hier als specialist bij aanleg, onderhoud en renovatie van buitensportaccommodaties natuurlijk niet ontbreken. En is dan ook als exposant vertegenwoordigd met standnummer 2.5.11.

Aanleg, onderhoud en renovatie van veel, heel veel buitensportaccommodaties verspreid over heel Nederland. Dat is de letterlijke tak van sport waar Aannemingsbedrijf Jos Scholman al ruim 40 jaar goed in is. Denk bij de werkzaamheden die ze op het gebied van sport verrichten niet alleen aan de velden, zowel natuur- als kunstgras, maar ook aan alle elementen eromheen. Het hekwerk, de verlichting en bestrating en beplanting maken de beleving van een buitensportaccommodatie immers compleet.

We vinden het belangrijk om onze werkzaamheden zo duurzaam mogelijk te verrichten. Door het gebruik van 100% natuurlijke bemesting en onkruidbestrijding kunnen wij de kwaliteit van natuurgrasvelden verbeteren en behouden. Dit zorgt niet alleen voor een optimale omgeving, maar het bespaart ook inzet van mensen en machines. Het is ook belangrijk om zoveel mogelijk de CO² uitstoot te reduceren. Naast het inzetten van elektrisch gereedschap, onderzoeken we momenteel de mogelijkheid om machines op waterstof in te zetten.

Contact

Bel ons

030 - 60 44 282

of stuur een e-mail

info@josscholman.nl

Ga naar Contact >