Aannemingsbedrijf Jos Scholman

Eerste woonarken Vechtdijk terug van weggeweest

Het spraakmakende project aan de Vechtdijk te Utrecht wat door Aannemingsbedrijf Jos Scholman uit Nieuwegein wordt gerealiseerd, begint nu echt vorm te krijgen. Vrijdagochtend 11 april zijn de eerste woonarken verplaatst en keerden zo weer terug naar hun eigen, ondertussen compleet vernieuwde ligplaats. Een mooi moment om even bij stil te staan. Even dan… om vervolgens direct weer verder te gaan met de voorbereidingen voor de terugkeer van de volgende woonarken.

Aannemingsbedrijf Jos Scholman is inmiddels lange tijd werkzaam aan de Vechtdijk te Utrecht alwaar in opdracht van de gemeente de ligplaatsen van de vele woonarken worden gerenoveerd. Van het Zandpad tot aan de J.M. de Muinck Keizerbrug wordt de grond aan de oever van de Vecht gesaneerd, de beschoeiing compleet vernieuwd en nieuwe meerpalen geplaatst. In samenspraak met de bewoners zullen bovendien de tuinen behorende bij de ligplaatsen opnieuw worden aangelegd. En ondertussen is de Vecht zelf ook uitgebaggerd.

De in totaal 49 woonarken aan de Vechtdijk worden om en om verscheept naar een tijdelijke plek totdat de werkzaamheden bij de betreffende ligplaatsen klaar zijn. Hierover werden en worden de bewoners uiteraard telkens weer geïnformeerd. De twee woonarken die vrijdagochtend zijn teruggeplaatst, keerden nu dus als eerste terug naar hun eigen, door Aannemingsbedrijf Jos Scholman compleet vernieuwde ligplaats. Een mijlpaal voor het project, de gemeente Utrecht en natuurlijk de bewoners aan de Vechtdijk.

Contact

Bel ons

030 - 60 44 282

of stuur een e-mail

info@josscholman.nl

Ga naar Contact >