Aannemingsbedrijf Jos Scholman

Herinrichting Lakenplein in Leiden

Momenteel werken wij aan de herinrichting van het Lakenplein in Leiden.
Half september zijn wij in dit gebied gestart met de herinrichting van de natuurvriendelijke  speeltuin ‘de Doorbraak’ welke grenst aan het Lakenplein. Hierin hebben wij inmiddels de vijver gerealiseerd welke afgewerkt is met klei en zand. Daarbij is ook een grote kruipbuisconstructie aangebracht. In het voorjaar van 2021 zal de speeltuin verder ingericht worden.

Gelijktijdig met de realisatie van de speeltuin werken wij aan de herinrichting van het  Lakenplein. Hier worden momenteel nieuwe parkeerplaatsen gerealiseerd. Deze week zijn we gestart met de aanleg van de speel/wandel/fiets route welke het lakenplein doorkruist. Met de aanplant van 50 bomen, diverse heesters, vaste planten, bollen en gazons wordt een groene omgeving gecreëerd. Wij verwachten de werkzaamheden begin maart 2021 af te kunnen ronden.

Met de inzet van een omgevingsmanager, onze omgevingsapps en een buurtmaatje informeren en assisteren wij de buurtbewoners. Tevens houden wij hen op de hoogte van de diverse faseringen in het gebied.

Contact

Bel ons

030 - 60 44 282

of stuur een e-mail

info@josscholman.nl

Ga naar Contact >