Aannemingsbedrijf Jos Scholman

Jos Scholman werkt mee aan morgen

Velen kennen persoonlijk mensen die ziek zijn en tegen kanker vechten. Niet zo verwonderlijk als je weet dat jaarlijks ruim 100.000 mensen de diagnose kanker krijgen. Dat zijn 12 mensen per uur… en dus veel te veel. Jaarlijks sterven er bijna 44.000 mensen als gevolg van kanker, de ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Kanker raakt ons allemaal. Daarom werkt Jos Scholman mee aan morgen als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. 

We delen de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom draagt Jos Scholman als Zakenvriend bij om dit waar te maken. Wereldwijd werken wetenschappers toe naar de dag dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Zij doen dit zo snel als zij kunnen, zo snel als zij hiertoe in staat worden gesteld.

Wij ondersteunen door middel van onze maandelijkse donatie een onderzoeksprogramma van de kinderkankerafdeling van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. Leukemie is verreweg de meest voorkomende vorm van kanker op kinderleeftijd en het is daarom van groot belang om nieuwe behandelingen te ontwikkelen voor kinderen met leukemie die nu niet genezen ondanks intensieve therapie. Door onderzoek worden de vooruitzichten van de patiënten verbeterd en het risico beperkt.

Contact

Bel ons

030 - 60 44 282

of stuur een e-mail

info@josscholman.nl

Ga naar Contact >