Aannemingsbedrijf Jos Scholman

Onderhoud en herinrichting van vele sportvelden

Het is inmiddels juni wat betekent dat de amateur voetbalwedstrijden – op een enkele uitloop en toernooien na – gereed zijn. Het is ook de periode waarin wij heel veel (jaarlijks) sportveldonderhoud verzorgen op heel veel verschillende sportparken. Om aan het eind van de zomerstop en direct vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen de velden weer te hebben geprepareerd voor de nieuwe competities.

Zo zijn we onlangs gestart met een veldrenovatie van voetbalvereniging VVIJ op sportpark Groenvliet in IJsselstein. Een sportpark waar we nu al 4 jaar het onderhoud verzorgen. De totale opdracht bestaat uit het fieldtoppen, aanbrengen van drainage, aanbrengen van nieuwe beregening, het cultuurtechnisch herstellen van het veld inclusief het aanbrengen van nieuwe doelen. Afgelopen week hebben wij het veld behandeld met de fieldtopmaker, drainage en beregening aangebracht.

In Kamerik zijn we in opdracht van de gemeente Woerden gestart met de herinrichting van sportpark Mijzijde waar v.v. Kamerik zijn wedstrijden speelt. We realiseren er een wisseling van 2 voetbalvelden: de huidige locatie van het kunstgrasveld wordt de nieuwe locatie van het natuurgrasveld en vice versa. De totale werkzaamheden binnen dit uitdagende sportproject bestaan uit het opbreken van de huidige situatie bestaande uit verhardingen, hekwerken, kunstgras onderbouw en natuurgrasveld. En vervolgens het aanbrengen van riolering, drainage, beregening, hekwerken, verhardingen, verlichting en de nieuwe onderbouw voor het kunstgras- (bestaande uit EPS en granulight) en voor het natuurgrasveld (bestaande uit een kleionderlaag van 20 cm en een toplaag van 10 cm). De start van het project bestond uit het verwijderen van de aanwezige verharding, hekwerken, het huidige kunstgras en de begroeiing. Ook is er een rijplatenbaan aangebracht en is het werkterrein ingericht. In de volgende fase zal er een start worden gemaakt met het opnemen van de onderbouw van het kunstgrasveld welke hergebruikt gaat worden onder het nieuwe kunstgrasveld in combinatie met piepschuim (EPS).

Impressie werkzaamheden sportpark Groenvliet:

 

Impressie project sportpark Mijzijde:

Contact

Bel ons

030 - 60 44 282

of stuur een e-mail

info@josscholman.nl

Ga naar Contact >