Aannemingsbedrijf Jos Scholman

Parkeerterrein sportpark Birkhoven in Amersfoort geopend

In opdracht van de gemeente Amersfoort realiseren we de herinrichting van het parkeerterrein bij sportpark Birkhoven. Inmiddels is het terrein geopend en zijn er met de afronding van de laatste straatwerkzaamheden ruim 350 parkeerplaatsen beschikbaar gekomen voor de bezoekers van het aangrenzende sportpark en DierenPark Amersfoort.

De toegangsweg naar het sportpark is voorzien van een keerlus en een Kiss & Ride-zone. De grasbetontegels zijn direct na het aanbrengen ingezaaid en te zien is dat het terrein al langzaam groen begint te worden. De bestaande bomen zijn geïntegreerd in het straatwerk en voorzien van een natuurlijke barrière tegen het inrijden middels boomstammen welke binnen de gemeente Amersfoort vrij zijn gekomen.

Komende periode zullen nog de Biobased lantaarnpalen aangebracht worden en ook een aantal oplaadpunten worden ingericht. Met de afronding hiervan leveren wij een duurzame parkeervoorziening welke ingepast is binnen een groene omgeving en waarbij de CO₂ uitstoot binnen het project maximaal geminimaliseerd is.

 

 

Contact

Bel ons

030 - 60 44 282

of stuur een e-mail

info@josscholman.nl

Ga naar Contact >