Aannemingsbedrijf Jos Scholman

Start reconstructie en communicatie Raam Gouda

Onlangs is er een officiële start gemaakt met de werkzaamheden voor project Reconstructie de Raam in Gouda. Het huidige straatwerk werd deels verwijderd om er vervolgens de riolering te kunnen gaan vervangen. Via deze website en social media communiceren we diverse algemene projectinformatie. Met behulp van onze speciale Jos Scholman App ‘Werk in uitvoering’ communiceren we gedetailleerde informatie over de werkzaamheden in Gouda. Hij is gratis te downloaden voor zowel Android (Google Play Store) als Iphone (App Store) en is een handige, digitale hulp voor de omgevingscommunicatie gedurende de projectrealisatie. 

Met de App beschikken we over een online communicatiemiddel wat up-to-date projectinformatie verschaft aan de diverse stakeholders, met name de betrokken bewoners van/nabij het werkgebied. Allerhande info is na het downloaden van de App op de smartphone en het kiezen van project Raam Gouda direct beschikbaar; van algemene projectinformatie tot specifieke nieuwsberichten en van planning tot veel gestelde vragen. Verder is er voor de gebruikers de mogelijkheid om een melding te doen en kan er door ons zo nodig met behulp van pushberichten extra, aandacht vragende informatie worden verschaft. De App is gebruiksvriendelijk, informatief en compleet en wordt door ons projectspecifiek ingericht om optimaal dienst te kunnen doen gedurende in dit geval de looptijd van project de Raam in Gouda.

Omgevingsmanager en planning

De omgevingsmanager voor dit project is iedere maandag (7.00-9.00 en 16.00-17.30 uur) aanwezig in de bouwkeet om zo nodig ter plaatse vragen te beantwoorden. De actuele planning van het project en mogelijke veranderingen hierbinnen worden gecommuniceerd via de App.

 

Contact

Bel ons

030 - 60 44 282

of stuur een e-mail

info@josscholman.nl

Ga naar Contact >