— Ontwikkelingen

Holder op waterstof

Na het succes van de trekker op het duel fuel systeem. Zijn we begonnen met het ontwikkelen van eenzelfde systeem voor de Holder C55SC. Hierbij worden de tanks niet op het dak maar aan de achterzijde van de Holder geplaatst. Misschien heeft u hem al zien rijden, de Duel Fuel aangedreven Holder. Momenteel zijn wij bezig met het realiseren van 5 extra Dual Fuel aangedreven Holders. Zo is ons wagenpark binnenkort voorzien van 6 dual fuel aangedreven Holders. Om zo onderweg te gaan naar een schonere en duurzame toekomst!

De Holder blijft even wendbaar en krachtig als dat u hem kent. Hij is alleen nu veel milieuvriendelijker. Ook is mogelijk het waterstof pakket van de Holder af te halen. Hierdoor is hij ook inzetbaar voor werkzaamheden waarbij de achterzijde nodig is voor extra montage.

Naast de Holder is ook onze föhn, welke wordt gebruikt voor het verwijderen van onkruid voorzien van een waterstofsysteem. Hier hebben wij een waterstof tank aan toegevoegd om zo de uitstoot van CO2 aanzienlijk te verminderen. Dit zorgt naast de vermindering in uitstoot, voor een mooie bijdrage aan de Zero Emission toekomst van Scholman.

Het frame is standaard voorzien van een weersbestendige hoes met ons logo erop om zo mooi te kunnen integreren in ons duurzame machinepark.
Het waterstofsysteem hebben wij in twee varianten. Een versie met alleen waterstof voor de Holder, en een versie met zowel waterstof voor de Holder als waterstof voor onze föhn.

Bij interesse willen wij u graag meer vertellen over het systeem en de prestaties! U kunt dan contact opnemen met: info@josscholman.nl