Aannemingsbedrijf Jos Scholman

Bedrijfsprofiel

Jos Scholman is een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw en sport- en cultuurtechniek. Een hele mond vol voor dat wat we doen, namelijk alles op het gebied van Infra, Sport en Groen. En dat al meer dan 40 jaar lang met nu zo’n 200 vaste mensen in dienst. We beschikken over een zeer veelzijdig eigen voertuigenpark en opereren vanuit een groot en efficiënt ingericht bedrijfspand te Nieuwegein. Bij de ontwikkeling en realisatie van onze projecten gebruiken we onze eigen kennis, kunde en benodigde middelen en materialen. Slechts ter aanvulling of bij zeer specialistische onderdelen binnen een project, trekken we dit van buitenaf aan. We hanteren tenslotte niet voor niets het motto ‘Alles, maar dan ook alles, in eigen hand’.

Missie
Aannemingsbedrijf Jos Scholman heeft als missie het verhogen van welzijn door het continu verbeteren en verfraaien van de maatschappelijke leefomgeving. We willen te allen tijde vooruitstrevend zijn in dat wat we doen gericht op deze doelstelling.

Visie
We vullen dit in door de inzet en krachtige bundeling van mens en machines bij de realisatie van een diversiteit aan projecten op gebied van Infra, Sport en Groen. Pro-actief meedenken, telkens weer innoveren en pragmatisch en doelgericht denken in oplossingen en mogelijkheden. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Contact

Bel ons

030 - 60 44 282

of stuur een e-mail

info@josscholman.nl

Ga naar Contact >