Aannemingsbedrijf Jos Scholman

"Ik werk graag samen met Aannemingsbedrijf Jos Scholman omdat ze alles in huis hebben, waardoor je een optimale communicatie hebt. Daarbij worden afspraken nagekomen met kwalitatief goed werk."

P.J. Scheepmaker
Gebiedsprojectmanager Gemeente Utrecht

Historie

De geschiedenis van de oprichting grijpt terug naar ruim 40 jaar geleden toen de basis werd gelegd voor het Aannemingsbedrijf wat het nu is. Er is in de loop der jaren veel gebeurd om te komen tot de huidige organisatie.

Al meer dan 40 jaar geleden
Op 28 april 1975 opende Jos Scholman een eenmanszaak in loonwerk en machineverhuur. Na jaren van gestage groei is de eenmanszaak op 30 september 1985 overgegaan in een bv voor aanneming en cultuurtechnische werken. In 1993 heeft de overname van een aannemingsbedrijf in de wegenbouw ervoor gezorgd dat Jos Scholman ook in de grond-, weg- en waterbouw werkzaam werd.

Sterke groei
Inmiddels bestaat Aannemingsbedrijf Jos Scholman uit meerdere werkmaatschappijen waaronder Infra, Groen en Materieel. We zijn een trots familiebedrijf waarbij de directie mede wordt gevoerd door de beide zonen van Jos: Robert en Jos jr. Door de sterke groei van het bedrijf is ook het personeelsbestand in de loop der tijd flink toegenomen. Momenteel zijn er zo’n 200 mensen vast in dienst en wordt er gewerkt vanuit een groot en efficiënt ingericht bedrijfspand te Nieuwegein.

Contact

Bel ons

030 - 60 44 282

of stuur een e-mail

info@josscholman.nl

Ga naar Contact >