— Jos Scholman

Over ons

Bedrijfspresentatie

Aangenaam

Het feit dat we al lange tijd bestaan is bij een brede doelgroep bekend. We zijn een begrip in de branche en verzorgen vele verschillende werkzaamheden. Een klik op de bedrijfspresentatie geeft een impressie van de diversiteit aan disciplines die door Aannemingsbedrijf Jos Scholman wordt verzorgd. Een mooie manier om snel meer over ons te weten te komen. Aangenaam!

Historie

Al meer dan 40 jaar geleden.

Op 28 april 1975 opende Jos Scholman een eenmanszaak in loonwerk en machineverhuur. Na jaren van gestage groei is de eenmanszaak op 30 september 1985 overgegaan in een bv voor aanneming en cultuurtechnische werken. In 1993 heeft de overname van een aannemingsbedrijf in de wegenbouw ervoor gezorgd dat Jos Scholman ook in de grond-, weg- en waterbouw werkzaam werd.

Sterke Groei.

Jos Scholman is een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw en sport- en cultuurtechniek. Een hele mond vol voor dat wat we doen, namelijk alles op het gebied van Infra, Sport en Groen. En dat al meer dan 40 jaar lang met ruim 200 vaste mensen in dienst. We beschikken over een zeer veelzijdig eigen voertuigenpark en opereren vanuit een groot en efficiënt ingericht bedrijfspand te Nieuwegein. Bij de ontwikkeling en realisatie van onze projecten gebruiken we onze eigen kennis, kunde en benodigde middelen en materialen. Slechts ter aanvulling of bij zeer specialistische onderdelen binnen een project, trekken we dit van buitenaf aan. We hanteren tenslotte niet voor niets het motto ‘Alles, maar dan ook alles, in eigen hand’.

Missie
Aannemingsbedrijf Jos Scholman heeft als missie het verhogen van welzijn door het continu verbeteren en verfraaien van de maatschappelijke leefomgeving. We willen te allen tijde vooruitstrevend zijn in dat wat we doen gericht op deze doelstelling.

Visie
We vullen dit in door de inzet en krachtige bundeling van mens en machines bij de realisatie van een diversiteit aan projecten op gebied van Infra, Sport en Groen. Proactief meedenken, telkens weer innoveren en pragmatisch en doelgericht denken in oplossingen en mogelijkheden. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

"Aannemingsbedrijf Jos Scholman heeft glans gegeven aan het bijzondere waterbergingsproject in de historische polder de Hooge Boezem in Haastrecht."

Y. Snoek

Projectleider bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

"Ik werk graag samen met Aannemingsbedrijf Jos Scholman omdat ze alles in huis hebben, waardoor je een optimale communicatie hebt. Daarbij worden afspraken nagekomen met kwalitatief goed werk."

P.J. Scheepmaker

Gebiedsprojectmanager Gemeente Utrecht