Aannemingsbedrijf Jos Scholman

Balij en Bieslandse bos, Pijnacker-Nootdorp

In opdracht van de provincie Zuid-Holland en samen met directievoerder BuroBoot realiseren we project ‘Balij en Bieslandse Bos in Pijnacker-Nootdorp. Het is onderdeel van regiopark Buytenhout, een aaneenschakeling van zes recreatiegebieden met een totale lengte van 15 kilometer tussen Delft en Zoetermeer. Een variatie aan landschappen, flora & fauna en talrijke recreatiemogelijkheden.

Het voormalig polderlandschap in Pijnacker-Nootdorp is uitgestrekt, verdeeld over meerdere deelgebieden en zal door ons worden ingericht als recreatiegebied. Het wordt een aansluitend en divers natuurlandschap om te kunnen wandelen en genieten van de natuur. Het ontgraven van vele kuub grond en watergangen, de aanleg van tientallen duikers, de aanplant van duizenden nieuwe bomen en de realisatie van kilometers wandel- en fietspad zijn enkele kenmerken die de orde van grootte van het werk weergeven. Werk wat gefaseerd zal worden uitgevoerd en waarvoor de polder de komende tijd twee extra kleuren zal krijgen; het blauw en geel van ons materieel.

Jos Scholman en De Balij en Bieslandse bos JS IMG_5106  Jos Scholman en De Balij en Bieslandse bos JS IMG_5108 Jos Scholman en De Balij en Bieslandse bos JS IMG_5158

 

Laatste nieuws over dit project
Nieuwsarchief van dit project >
 

Discipline(s) binnen dit project

Contact

Bel ons

030 - 60 44 282

of stuur een e-mail

info@josscholman.nl

Ga naar Contact >