Aannemingsbedrijf Jos Scholman

Aanleg golfbaan Cromvoirt, Cromvoirt

In het zuiden van Nederland, onder de rook van ’s-Hertogenbosch, ligt het plaatsje Cromvoirt. En aldaar wordt er door ons een geheel nieuwe golfbaan gerealiseerd. Op de plek van vele hectare voormalig maisland en natuurlandschap verrijst een 18 holes golfbaan inclusief drivingrange, uitgebreid oefengebied en de inrichting van 28,5 hectare nieuwe natuur. Een prestigieus project aangezien er enerzijds in Nederland nog maar zelden een compleet nieuwe golfbaan van deze omvang wordt gerealiseerd en anderzijds de doelstelling om er direct een topbaan van te maken.

De golfbaan is ontworpen door de Amerikaanse architect Kyle Phillips met reeds vele bekende banen over de hele wereld op zijn naam. In Nederland wordt het pas de tweede 18 holes golfbaan van de hand van deze gerenommeerde architect en het beloofd een prachtig project te worden. Bij de uitvoering wordt er gewerkt in drie zogenaamde compartimenten met elk een eigen kenmerkend karakter ten aanzien van de te verrichten werkzaamheden en de uitvoering dadelijk. Vele reeds aanwezige natuurlijke elementen zullen worden bewaard en of verder in de golfbaan verweven. De drivingrange zal als eerste gereedkomen en uiteindelijk zal er naar na een groeiseizoen naar verwachting in 2018 kunnen worden gespeeld.

Tweede projectfim golfbaan Cromvoirt:

Startwerkfilm aanleg golfbaan Cromvoirt:

Overzichtsfoto’s respectievelijk compartiment 1, 2 en 3:

Jos Scholman en Aanleg golfbaan Cromvoirt comp1 JSYUN00107v Jos Scholman en Aanleg golfbaan Cromvoirt comp2 JSYUN00103v Jos Scholman en Aanleg golfbaan Cromvoirt comp3 JS YUN00101v ai golfbaan cromvoirt JS 01

Laatste nieuws over dit project
Nieuwsarchief van dit project >
 

Discipline(s) binnen dit project

Contact

Bel ons

030 - 60 44 282

of stuur een e-mail

info@josscholman.nl

Ga naar Contact >