Aannemingsbedrijf Jos Scholman

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Verschillende disciplines - al dan niet in combinatie - kunnen door ons uitgevoerd worden.

Lees verder >

"Ik werk graag samen met Aannemingsbedrijf Jos Scholman omdat ze alles in huis hebben, waardoor je een optimale communicatie hebt. Daarbij worden afspraken nagekomen met kwalitatief goed werk."

P.J. Scheepmaker
Gebiedsprojectmanager Gemeente Utrecht

Disclaimer

Deze website is eigendom van Aannemingsbedrijf Jos Scholman, gevestigd te Nieuwegein. Op de toegang en het gebruik van de website van Aannemingsbedrijf Jos Scholman zijn voorwaarden van toepassing. Door deze website te bezoeken en te gebruiken verklaart u akkoord te gaan met de volgende voorwaarden:

Juistheid verstrekte informatie
Aannemingsbedrijf Jos Scholman beoogt met deze website algemene informatie over het bedrijf, de verschillende bedrijfsonderdelen en de informatie rondom de verrichte werkzaamheden te verstrekken. Aannemingsbedrijf Jos Scholman besteedt de grootste zorg aan de juistheid van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Auteursrecht voorbehouden
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten in alle teksten, beelden, films, geluid, software en overige materialen op deze site zijn eigendom van Aannemingsbedrijf Jos Scholman. Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Aannemingsbedrijf Jos Scholman openbaar gemaakt of verveelvoudigd worden, tenzij dit voor niet-commerciële, informatieve of persoonlijke doeleinden gebeurt.

Privacy voorwaarden
Aannemingsbedrijf Jos Scholman respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. In het kader van de dienstverlening worden gegevens vastgelegd van bezoekers aan de website die zich voor een bepaald onderdeel laten registreren. Aannemingsbedrijf Jos Scholman gebruikt deze gegevens om te kunnen voldoen aan informatieverzoeken.

Contact
Als u een vraag of een klacht heeft over deze website, dan kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier.

 

Contact

Bel ons

030 - 60 44 282

of stuur een e-mail

info@josscholman.nl

Ga naar Contact >