Aannemingsbedrijf Jos Scholman

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Verschillende disciplines - al dan niet in combinatie - kunnen door ons uitgevoerd worden.

Lees verder >

Disclaimer

Deze website is eigendom van Aannemingsbedrijf Jos Scholman, gevestigd te Nieuwegein. Op de toegang en het gebruik van de website van Aannemingsbedrijf Jos Scholman zijn voorwaarden van toepassing. Door deze website te bezoeken en te gebruiken verklaart u akkoord te gaan met de volgende voorwaarden:

Juistheid verstrekte informatie
Aannemingsbedrijf Jos Scholman beoogt met deze website algemene informatie over het bedrijf, de verschillende bedrijfsonderdelen en de informatie rondom de verrichte werkzaamheden te verstrekken. Aannemingsbedrijf Jos Scholman besteedt de grootste zorg aan de juistheid van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Auteursrecht voorbehouden
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten in alle teksten, beelden, films, geluid, software en overige materialen op deze site zijn eigendom van Aannemingsbedrijf Jos Scholman. Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Aannemingsbedrijf Jos Scholman openbaar gemaakt of verveelvoudigd worden, tenzij dit voor niet-commerciële, informatieve of persoonlijke doeleinden gebeurt.

Privacy Statement
We hechten veel waarde aan uw privacy. Daarom vinden wij het belangrijk om u te vertellen hoe ons privacy beleid is opgebouwd. In ons Privacy Statement lichten wij toe welke gegevens wij wanneer en met welk doel verwerken.

Contact
Als u een vraag of een klacht heeft over deze website, dan kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Contact

Bel ons

030 - 60 44 282

of stuur een e-mail

info@josscholman.nl

Ga naar Contact >