Benadering en SROI

Net even meer doordacht, een probleem volledig uitgekristalliseerd en ook nog eens gezorgd voor gedegen advies en efficiënte oplossingen met een weloverwogen inzet van mensen en materieel. Allemaal zaken die goed aansluiten bij dat waar Aannemingsbedrijf Jos Scholman voor staat.

Meedenkend en innovatief
Natuurlijk zijn er binnen de door ons aangenomen projecten vele verschillende werkzaamheden die ‘gewoon ingevuld’ moeten worden. Maar ook hierin kun je je onderscheiden door bijvoorbeeld een net even andere inzet van machines of een aangepaste planning. Door mee te denken met onze opdrachtgevers, hen proactief advies te geven en zelf ontwikkelde machines en werkwijzen toe te passen, verbaasd Aannemingsbedrijf Jos Scholman keer op keer. Vooruitdenken en daadkrachtig invullen dus.

Groeien en bloeien
Er is in Nederland nog altijd een grote groep werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Potentiële werknemers met een diversiteit aan ervaring en opleidingsniveaus die soms al lange tijd en om uiteenlopende redenen een uitkering ontvangen. Jos Scholman voelt zich ook op dit vlak maatschappelijk verantwoordelijk en onderhoudt al jaren nauwe contacten met tal van gemeenten en eraan gekoppelde instanties om deze groep weer terug te laten keren in het arbeidsproces. En tevens kennis te laten maken met onze branche en de door ons geboden mogelijkheden hierbinnen. Al lange tijd, ver voordat het zoals heden ten dage binnen aanbestedingen een naam heeft gekregen en als Social Return wordt aangemerkt.